август 19, 2016

Евтина пътна помощ

 Пътна помощ на ниска цена в София?

За много от нас, пътна помощ е нещо прекалено скъпо, но дали няма да се окаже по-скъпо, ако не я повикаме?

Само може да се опитате да поправите автомобилът си, това е така, ако знаете какво му е. Понякога обаче има „майстори“ които изобщо не знаят какво правят и бърникат ли бърникат, докато не влошат положението на колата.
Колкото повече пипат по неща, които не разбират, толкова повече автомобилът може да бъде повреден и ремонтът да ви излезе по-скъпо.

Има ли други варианти освен репатриране?

Може да повикате на помощ някой приятел. Това е отлична идея, но с няколко малки пропуска.
Не се знае дали има някой свободен, които има желание да ви помогне или дори време.
Друг много важен детайл е липсата на теглич. Много нови коли нямат закачен фабрично и той трябва да се постави. Друг е въпроса, дали човекът които ще ви помогне има изобщо теглич които да закачи. Нещата вече станаха доста сложни.
Да добавим, че понякога и авариралата кола няма теглич или трябва да се добави. Какво правите тогава?
Викате нас.

Защо сме най-добрите в бранша?

Защото предлагаме най-ниските цени. Много колеги завишават това с оправданието, че трябва да се плащат данъци, горива, застраховки и какво ли още не.
Ние от друга страна сме решили, че е по-добре да се работи с доверени клиенти и те да знаят, че винаги могат да се свържат с нас.
Нашата цена си остава такава. Честа практика при колеги е, в сайтовете с оферти да са написали една цена, а на място да се чудят как да ви извадят още пари от джоба. Това е често срещана практика, която ние НЕ практикуваме. Предпочитаме да работим с точни и доволни клиенти.

Как работи пътна помощ?

Обаждате се на посоченият телефон и обяснявате в детайли къде се намирате, какъв е проблемът, ако не знаете какво се случи. Добавяте кога искате да пристигне кола, от къде до къде ще се тегли.
Всичко това за леки коли излиза между 30-45лв. Пак ви повтаряме, няма да се пазарим за повече или по-малко или да се опитваме да ви вземем парите.

Има ли честни хора в този бранш?

Има, но трябва много да се внимава на кого попадате. Не се поддавайте защото са ви изброили редица услуги и цената е станала тройна.
Ние предлагаме коректност и прозрачност на услугите. Цените са описани в сайта ни и ние няма да се пазарим за повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разгледайте още интересни статии

Може да разгледате и другите интересни автомобилни статии

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого