Автодиагностика на място

авродиагностика

Компютърна автодиагностика на място в гр. София


Имате проблеми с вашият автомобил? Тогава ние можем да ви помогнем да ги отстраните с професионална диагностика.

Как ще стане това?

Пътна помощ - София Towingbg предлага автодиагностика на място при клиента
Много българи попадат в ситуацията, където закупуват автомобил втора ръка. Често обаче, продавачите крият много проблеми по-продавания автомобил от тях и нямат намерение да кажат това на купувачите и те си остават разочаровани и дори евтиният автомобил се превръща в бездънна яма и неспиращи ремонти свързани с много проблеми и нерви.
Най-добрият начин да се избавите от този проблем, е да се възползвате от услугата Автодиагностика на място. При покупка на автомобил, много хора се съгласяват да минат с автомобила през сервиз, за да се види дали има грешки и дали има проблеми.
Грешките при колата представляват проблеми, които са разпознати от компютъра като кодове. Информация за тези кодове може да се намери в интернет, но в нашият сервиз, ние ще ви кажем значението на тези кодове. Понякога може да е нещо малко, като някое реле на автоматичните прозорци или дори грешката да е фалшива (натрупана в следствие на слаб акумулатор). При фалшива грешка, тя се изчиства, колата се пали отново и се проверява дали грешката ще се изпише отново.
Нашата Автодиагностика на място ще провери обстойно всеки детайл от двигателят на автомобила. Проверка на течности, съдове за тези течности, ремъци и ролки, както и равномерната работа на двигателя.
Това всичко може да бъде направено на всеки автомобил в периода 1996 до 2017.

Автодиагностика за Фирми:

Тази услуга е много добра и за фирми. Автомобилите във фирмите се ползват всекидневно което съкращава живота им много по-бързо от други автомобили на пътя. Затова и при тях е по-добре да се проверяват по-често.
Можете да докарате автомобилът от фирмата и ние ще се погрижим за него. Ще прегледаме всички възможности и детайли по колата, които или вече са повредени или имат вероятност да се повредят.
За вас това е една по-добра гаранция, че скоро няма да имате проблеми с автомобилът.
Какво да кажем и за автомобилите на обикновените хора?

Кога е време автомобила да бъде прегледан изцяло за сервизни проблеми?
Много хора продължават да карат автомобилите си всеки ден и при това да чуват различни звуци. Потропване от окачването, неравномерна работа по двигателя или таблото им да свети от грешки като коледна елха. Колата още може да се движи, да, но за колко време?


Такива ситуации е най-добре да се избягват, защото не се знае какъв ще е ремонтът след това и колко време и пари ще ви струва.

Процедурата е абсолютно същата и за всекидневният автомобил. Просто докарайте колата и нашите специалисти ще се погрижат за нея. Най-доброто обслужване което може да намерите на територията на България.
Винаги работим с най-добрите части и доставчици на части от които ползваме големи отстъпки. Винаги можете да очаквате най-добрата работа и качество от нашите услуги. Цените ни нямат конкуренция и се работи с най-добрите механици.
Вашият автомобил никога няма да се е чувствал по-добре след посещение при нас. Диагностика или поправка, ще се погрижим за вашата кола като за своя.

Диагностика на автомобил в София на нормални цени от колегите oglednakola.

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого