Контакти на пътна помощ Towing

Телефон за контакти: 0897870392
Email: narbov95@gmail.com

Може да ни откриете в Google карти: Адрес Пътна Помощ Towingbg Гр. София

улица „княгиня Клементина“ 2 1618 ж.к. Красно село, София

Адрес на Towing в София

Towingbg е позициониран в Красно село ул. Княгина клементина 2, но за ваше улеснение имаме екипи из цяла София, както и по: магистрала Тракия, магистрала Струма, магистрала Марица и магистрала хемус.

Екипът на пътна помощ Towing:

Нашите екипи се грижат за вашето спокойствие на пътя като се отзовават на момента след вашето повикване, имате повреда в автомобила сам сте на пътя и се чудите какво да направите? Не се притеснявайте обадете се на пътна помощ Towing. За да дойдем при вас и ако е възможно ще отстраним проблема на място като наш монтьор ще поправи колата ви за максимално бързо време.

Това ще ви позволи да продължите по пътя си. Ако ремонта не може да се направи на полеви условия ще ви репатрираме до указано от вас място. В случай, че района в които сте закъсал, ви е непознат? Не се притеснявайте ние имаме доверени сервизи в цялата страна. Те ще направят вашият текущ или основен ремонт на автомобила ви!

При нас работят едни от най-добрите механици. Освен, че това е тяхната професия е и тяхното хоби автомобилите затова изпълняват своите задължения с желание. Не като повечето в този бранш намръщени чички, които ви гледат само като парични единици.

За нас е важно мнението на клиента, защото то е пряката реклама за нашия бранд.

Много хора се чудят какво да правят при авария на някоя от родните магистрали.

Нашият екип съветва всеки клиент да не се доверява на случайни фирми за репатрак услуги с неясни цени и условия, защото от разкази на потърпевши сме чували всякакви нечувано високи цени от сорта на 200 лева за 40 километра разстояние от Вакарел до София. Курсът реално струва около 60-70 лева по нашия ценоразпис. Затова не се оставяйте да ви мамят и надписват с измислени услуги и вдигане на цената, която реално е с много по-ниска стойност.

Независимо къде сте аварирали и имате нужда от пътна помощ, Towingbg ще се отзове и ще ви предложи най-ниски цени и експресни услуги.

 

Социални страници:

Tumblr

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого