Пътна помощ за Бус

Пътна помощ София

Денонощен репатрак на ниска цена за гр. София

☎: 0897870392
Пътната помощ за бусове е по-специфична защото самия бус е по-висок и по-дълъг от обикновен лек автомобил.
Затова се води извън габаритен товар нашата пътна помощ е пригодена за качване на по-високи бусове, защото платформата е ниска и като се качи отгоре бус висока база не е проблем, за разлика от пътните помощи, който са с падаща платформа и са значително по-високи. При репатриране на бусове има значение също и професионалните умения на шофьор. Служителят на пътната помощ трябва да е професионалист и да знае как да обезопаси бусът, който ще репатрира.

Пътна помощ за Бус в рамките на град София

Има значение за цената на репатриране разстоянието и състоянието на буса. Дали е натоварен и какви са повредите му. Ако е с блокирал кардан или тежко повредена ходова част цената ще е по-висока, както и ако е натоварен.
Професионалните услуги за пътна помощ, който предлага нашата фирма са на най-високо ниво сред бранша и ви гарантираме професионално обслужване.

Репатриране на бус извън София

Предлагаме пътна помощ за бус в цяла България и Европа. Ако сте закъсали на магистрала Тракия, Хемус, Струма или Марица ние сме на ваше разположение. Разполагаме с екипи в големите регионални градове и това ни помага да реагираме максимално бързо до дадения адрес. Пътна помощ тоуинг е снабдена с професионални платформи и лебедка за товарене на тежко повредени бусове. Предлагаме репатриране на макси бази и най-високите бусове.

Цена за Пътна помощ Бус

Цената за пътна помощ в рамките на град София за бус е 60 лева ако бусът е къса база до 1,8 тона. Ако е средна или дълга база както и висока база цената е от 80 до 100 лева в рамките на град София. При повреда на задвижващите колела или окачването се начисляват допълнително 20 лева.

Цената за репатриране извън София е от 0,80 ст на километър като се изчислява разстоянието в двете посоки (пълен/празен) Цената зависи от Километрите и бусът 0,80ст/км е минимална цена за къса база бус до 1,8 тона. Минимална цена за репатриране на бус извън градско е  120 лева.

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого