☎: 0897870392

Пътна помощ за мотори, скутери и мотопеди е услуга която предлагаме с професионална платформа а целта.

Превоза на мотори и скутери изисква умения и е доста по-специфичен от репатрирането на лек автомобили. Затова се доверете на доказан превозвач.

Обезопасяване на мотор върху платформата

репатриране на атв

Това е най-важната част при превоза на мотор или скутер, правилното обезопасяване и връзване на платформата. Ние използваме много точкови немски колани за цента чрез който мотора или скутера се закрепват в статично положение без да могат да се движат или паднат.

Цена за Превоз на мотор или скутер

Цената за пътна помощ за мотор или скутер в рамките на град София е 60 лева като включва товарене, разтоварване, укрепване и транспорт на мотора. Тази цена е само за централните квартали преди околовръстно шосе за райони, квартали и села около и до София след околовръстно шосе цените са по високи най-добре се обадете за точна цена на телефон: 0897870392 нашият оператор ще ви даде точна цена и време за реакция. Работим Денонощно без почивен ден.

Време за реагиране и посещение на пътна помощ

Времето за идване до адреса е около 30 минути като зависи от часът и дали е натоварено движението. Превоза на мотор или скутер е обвързан с разстоянието от точка до точка. Обадете се за да ви кажем с точност за колко време ще сме при вас.

Превозът извън София е 0,90 стотинки на километър като се изчислява в двете посоки /пълен-празен/.

Обслужваме цяла България и Европа като имаме разположени екипи по основните областни градове и магистрали което ни позволява максимално бързо време за реакция. Защото знаем колко е важно времето на нашите клиенти.

Предлагаме и подаване на ток на мотори и скутери

Паднал ви е акумулатора на мотора и не можете да запалите? Не се притеснявайте, а ни се обадете ние ще дойдем и подадем ток на момента за да може да запалите и продължите по пътя си.

Пътна помощ towingbg съветва за безопасно шофиране.

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого