Подаване на ток

Телефон: 0897870392

Предлагаме помощ при подаване на стартов ток

Колата ви не пали?
Навън е студено и акумулаторът е паднал?
Останали сте безпомощни на пътя или просто не можете да потеглите от дома си?
Отговорът на проблемът ви е лесен. Просто ни потърсете и ние ще ви окажем спешна помощ с подаването на ток, бързо и ефективно.
Екипът ни е специализиран да помага точно на хора в беда като вас, които имат проблем с колата на пътя.
С идването на зимата все повече шофьори се оказват именно в подобна ситуация, особено ако карат по-рядко автомобилите си или са забравили фаровете си включени, а напрежението в акумулаторите им рядко падне и не е достатъчно, за да превърти изцяло стартера на колата.
Ситуациите при всеки шофьор са различни, но все пак има няколко основни типа, които водят до проблеми с липса на ток в акумулатора.

- Рядко карате колата си и акумулаторът се е изтощил;
- Акумулаторът ви е стар, но така и не сте го подменили;
- Имате „утечка“ на ток в колата, за която не знаете;
- Не сте изключили фаровете или аварийните светлини като паркирате;
- Не сте изключили радиоуредбата на колата при паркиране;
- Алармата е изхабила целия ток в акумулатора;
- Имате хлабава маса, лош контакт на кабела, скъсан или хлабав ремък на алтернатора;
- Зимният студ ви е изненадал;

Това разбира се, са само някои от вариантите, които могат да се случат на всеки от нас.
Не се отчайвайте ако ви сподели подобна беда, а просто ни потърсете и ще получите бърза, навременна и квалифицирана помощ.
Спокойната, методична и рационална реакция в подобен случай ще ви спестят много време, нерви и пари, ако се доверите на специалистите от нашия екип, вместо да се опитвате примерно да бутате колата по наклон докато запали или обикаляте квартала да търсите съсед с кабели, който да ви захрани по метода „от кола на кола“.

Подаване на стартов ток

Подаването на стартов ток е лесно разрешим проблем ако се върши от професионалисти с подходящо оборудване, но може да се окаже истинска криза ако се опитвате да се справите с него с подръчни средства и без достатъчно познания в тази област.
Екипът ни е обучен и опитен и ако го повикате на помощ, още с пристигането си ще диагностицира състоянието на вашия акумулатор и проблемът, довел до авария.
Хората ни ще проверят дали има наличие на силна миризма на сяра, дали акумулаторът е издут, дали има корозия или окисление по клемите или пък капачките му са се разместили, дали имате утечка на ток и за всеки друг проблем от подобно естество, който те ще отстранят веднага.
Ние ще ви помогнем с подаването на стартов ток, без значение дали карате лека кола, джип или микробус, при това работещи както на бензин, така и на дизел или газ – а всеки от акумулаторите на различните по тип двигатели има нужда от различен по сила стартов ток.
Правим посещения на мястото, където е закъсал вашия автомобил възможно най-бързо, за да ви спестим излишните главоболия и губене на време.
Работим с наши професионални кабели и след подаването на стартов ток към вашата кола, изчакваме поне 20 минути, за да видим как се държи автомобила.
Правим и замерване на акумулатора и алтернатора при нужда.
На пръв поглед всеки може да направи това, но ако сте непредпазливи, при тази операция можете да повредите колата, примерно ако случайно обърнете плюса и минуса, заради което може да изгорят важни електронни компоненти, а и целия компютър на автомобила.

Помощ при паднал акумулатор

При оказването на помощ при паднал акумулатор, ние работим с професионални и качествени кабели с дебелина от 4 квадрата и дължина от 5 метра, благодарение на което безотказно можем да заредим и запалим както бензинов, така и мощен дизелов двигател независимо от метеорологичните условия.
Мнозина шофьори си купуват на принципа „направи си сам“ евтини китайски кабели, които са едва с 2 квадрата дебелина за разлика от нашите и са ненадеждни.
Когато обаче акумулаторът ви падне и се опитвате да му подадете стартов ток с евтин кабел, амперажът, преминаващ по тях е слаб и респективно стартовият ток е недостатъчен за да завърти качествено вашия стартер.
Когато нашите специалисти диагностицират проблема, те решават веднага дали той може да бъде отстранен на място или е нужно колата да бъде издърпана до сервиз.

Имате проблеми с акумулатора на пътя? Колата ви не може да запали или внезапно угасна? Абсолютно сигурни сте, че е виновен акумулаторът ви? Повикайте ни, ние ще ви помогнем по-бързо и по-качествено.
С какво сме по-добри от другите и защо да повикате нас.
Естествено, може да повикате приятел или познат за помощ, но това което ние ви предлагаме е наистина по-качествено.

подаване на ток

подаване на ток с наши кабели

Каква техника използваме за целта?

Ние разполагаме с много по-качествени кабели за старт на автомобил, джип, бус и дори изискващи повече мощност двигатели.
Стандартните кабели, които може да закупите от магазина за авточасти или бензиностанцията са 2 квадрата (дължината варира). Те са ограничени в количеството подаван ампераж и затова може да имате проблеми да запалите двигателят си. Това важи още повече, ако е по-голяма машина, която изисква повече мощност.
Нашите кабели са 4 квадрата и 5 метра дължина, което ще е напълно достатъчно да запалим всяко превозно средство, нуждаещо се от помощ.
Ако дори това не помага на вашият автомобил да запали, а се окаже, че е алтернатор, то дори с този проблем можем да се справим.

кабели за подаване на ток

схема за подаване на ток

Ето как:

Наш специалист, ще прегледа алтернатора и при възможност, ще го поправи на място.
Добре е да знаете, какви са възможните проблеми при алтернатора, които могат да се поправят на място:
- хлабава маса
- не добър контакт на кабела стигащ до алтернатора
- скъсан ремък на алтернатора (има случай в които да се отстрани на място)
- хлабав ремък.
Ако проблемът е неизбежен, можем да ви репатрираме до сервиз по наш избор. Работим винаги с най-добрите в бранша.

До колко време след подаване на ток може да запали автомобилът?

Това много зависи от самият автомобил. Ако има повече електроника, може да и отнеме повече време да се възстанови напълно от внезапната загуба или ако е засегнато нещо – дори да не запали.
Средното време при подаване на ток на лек автомобил, би било около 10 минути, до времето в което можете да потеглите спокойно.
За по-големи и тежки автомобили, които имат нужда от по-силно подаване на ток, може да отнеме и до 15-20 минути.

Какво трябва да платите, при подаване на ток на автомобил от нашият мобилен сервиз?

Подаване на ток с наши кабели изчакване до 10 минути да запали автомобила цена: 30 лева+1 лев на километър за посещението
Изчакване след тези 10 минути + 10 лева до 30 минути престой.
Цените ни са най-ниските и определено си заслужава услугата. Понякога отнема повече време на човек да дойде да ви помогне, понякога и на него не му стига акумулатора да запали и вашият автомобил. Ние сме елиминирали тези проблеми до максимум и винаги ще ви предложим най-доброто подаване на ток.

Какво трябва да знаем и какво рискуваме ако сами подаваме ток

Подаването на ток изглежда елементарно нещо но не е точно така. Първото и най-важно нещо преди да започнете с поставяне на кабелите за ток е да огледате добре къде се намират +(плюс) клемата и -(минус) клемата. Най-честите проблеми настъпват след объркване и кръстосване на минус и плюс клемите, това може да коства много повреди и скъпи ремонти. Електрониката на автомобила е чувствителна и повреди ли се ремонта е скъп и сложен. Използвайте червения кабел винаги на ,,+" клемата, а черния на ,,-"клемата на всички акумулатори има означения огледайте внимателно и на двата автомобила къде се намират. Има коли с обратен плюс при тях клемите са обърнати на обратно.

 Подаване на ток на bmw и mercedes

При тези марки акумулаторите на повечето модели се намира в багажника. Производителите са се погрижили за това нещо и са извели плюс клема отпред при моторния обсег. В повечето случай клемата е покрита с червена капачка но има модели при който капачето си е черно просто е обозначено с +.

подаване на ток на бмв

 

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!