Подаване на ток

Подаване на ток

Телефон: 0897870392

Имате проблеми с акумулатора на пътя? Колата ви не може да запали или внезапно угасна? Абсолютно сигурни сте, че е виновен акумулаторът ви? Повикайте ни, ние ще ви помогнем по-бързо и по-качествено.
С какво сме по-добри от другите и защо да повикате нас.
Естествено, може да повикате приятел или познат за помощ, но това което ние ви предлагаме е наистина по-качествено.

подаване на ток
подаване на ток с наши кабели

Каква техника използваме за целта?

Ние разполагаме с много по-качествени кабели за старт на автомобил, джип, бус и дори изискващи повече мощност двигатели.
Стандартните кабели, които може да закупите от магазина за авточасти или бензиностанцията са 2 квадрата (дължината варира). Те са ограничени в количеството подаван ампераж и затова може да имате проблеми да запалите двигателят си. Това важи още повече, ако е по-голяма машина, която изисква повече мощност.
Нашите кабели са 4 квадрата и 5 метра дължина, което ще е напълно достатъчно да запалим всяко превозно средство, нуждаещо се от помощ.
Ако дори това не помага на вашият автомобил да запали, а се окаже, че е алтернатор, то дори с този проблем можем да се справим.

кабели за подаване на ток
схема за подаване на ток

Ето как:

Наш специалист, ще прегледа алтернатора и при възможност, ще го поправи на място.
Добре е да знаете, какви са възможните проблеми при алтернатора, които могат да се поправят на място:
– хлабава маса
– не добър контакт на кабела стигащ до алтернатора
– скъсан ремък на алтернатора (има случай в които да се отстрани на място)
– хлабав ремък.
Ако проблемът е неизбежен, можем да ви репатрираме до сервиз по наш избор. Работим винаги с най-добрите в бранша.

До колко време след подаване на ток може да запали автомобилът?

Това много зависи от самият автомобил. Ако има повече електроника, може да и отнеме повече време да се възстанови напълно от внезапната загуба или ако е засегнато нещо – дори да не запали.
Средното време при подаване на ток на лек автомобил, би било около 10 минути, до времето в което можете да потеглите спокойно.
За по-големи и тежки автомобили, които имат нужда от по-силно подаване на ток, може да отнеме и до 15-20 минути.

Какво трябва да платите, при подаване на ток на автомобил от нашият мобилен сервиз?

Подаване на ток с наши кабели изчакване до 10 минути да запали автомобила цена: 30 лева+1 лев на километър за посещението
Изчакване след тези 10 минути + 10 лева до 30 минути престой.
Цените ни са най-ниските и определено си заслужава услугата. Понякога отнема повече време на човек да дойде да ви помогне, понякога и на него не му стига акумулатора да запали и вашият автомобил. Ние сме елиминирали тези проблеми до максимум и винаги ще ви предложим най-доброто подаване на ток.

Какво трябва да знаем и какво рискуваме ако сами подаваме ток

Подаването на ток изглежда елементарно нещо но не е точно така. Първото и най-важно нещо преди да започнете с поставяне на кабелите за ток е да огледате добре къде се намират +(плюс) клемата и -(минус) клемата. Най-честите проблеми настъпват след объркване и кръстосване на минус и плюс клемите, това може да коства много повреди и скъпи ремонти. Електрониката на автомобила е чувствителна и повреди ли се ремонта е скъп и сложен. Използвайте червения кабел винаги на ,,+“ клемата, а черния на ,,-„клемата на всички акумулатори има означения огледайте внимателно и на двата автомобила къде се намират. Има коли с обратен плюс при тях клемите са обърнати на обратно.

 Подаване на ток на bmw и mercedes

При тези марки акумулаторите на повечето модели се намира в багажника. Производителите са се погрижили за това нещо и са извели плюс клема отпред при моторния обсег. В повечето случай клемата е покрита с червена капачка но има модели при който капачето си е черно просто е обозначено с +.

подаване на ток на бмв

0 comments on Подаване на ток