Подаване на стартов ток

Подаване на стартов ток на ваш адрес с професионални кабели за да запалите веднага без чакане

Предлагаме помощ при подаване на стартов ток

Колата ви не пали?
Навън е студено и акумулаторът е паднал?
Останали сте безпомощни на пътя или просто не можете да потеглите от дома си?
Отговорът на проблемът ви е лесен. Просто ни потърсете и ние ще ви окажем спешна помощ с подаването на ток, бързо и ефективно.
Екипът ни е специализиран да помага точно на хора в беда като вас, които имат проблем с колата на пътя.
С идването на зимата все повече шофьори се оказват именно в подобна ситуация, особено ако карат по-рядко автомобилите си или са забравили фаровете си включени, а напрежението в акумулаторите им рядко падне и не е достатъчно, за да превърти изцяло стартера на колата.
Ситуациите при всеки шофьор са различни, но все пак има няколко основни типа, които водят до проблеми с липса на ток в акумулатора.

- Рядко карате колата си и акумулаторът се е изтощил;
- Акумулаторът ви е стар, но така и не сте го подменили;
- Имате „утечка“ на ток в колата, за която не знаете;
- Не сте изключили фаровете или аварийните светлини като паркирате;
- Не сте изключили радиоуредбата на колата при паркиране;
- Алармата е изхабила целия ток в акумулатора;
- Имате хлабава маса, лош контакт на кабела, скъсан или хлабав ремък на алтернатора;
- Зимният студ ви е изненадал;
подаване на ток


Това разбира се, са само някои от вариантите, които могат да се случат на всеки от нас.
Не се отчайвайте ако ви сподели подобна беда, а просто ни потърсете и ще получите бърза, навременна и квалифицирана помощ.
Спокойната, методична и рационална реакция в подобен случай ще ви спестят много време, нерви и пари, ако се доверите на специалистите от нашия екип, вместо да се опитвате примерно да бутате колата по наклон докато запали или обикаляте квартала да търсите съсед с кабели, който да ви захрани по метода „от кола на кола“.

Подаване на стартов ток

Подаването на стартов ток е лесно разрешим проблем ако се върши от професионалисти с подходящо оборудване, но може да се окаже истинска криза ако се опитвате да се справите с него с подръчни средства и без достатъчно познания в тази област.
Екипът ни е обучен и опитен и ако го повикате на помощ, още с пристигането си ще диагностицира състоянието на вашия акумулатор и проблемът, довел до авария.
Хората ни ще проверят дали има наличие на силна миризма на сяра, дали акумулаторът е издут, дали има корозия или окисление по клемите или пък капачките му са се разместили, дали имате утечка на ток и за всеки друг проблем от подобно естество, който те ще отстранят веднага.
Ние ще ви помогнем с подаването на стартов ток, без значение дали карате лека кола, джип или микробус, при това работещи както на бензин, така и на дизел или газ – а всеки от акумулаторите на различните по тип двигатели има нужда от различен по сила стартов ток.
Правим посещения на мястото, където е закъсал вашия автомобил възможно най-бързо, за да ви спестим излишните главоболия и губене на време.
Работим с наши професионални кабели и след подаването на стартов ток към вашата кола, изчакваме поне 20 минути, за да видим как се държи автомобила.
Правим и замерване на акумулатора и алтернатора при нужда.
На пръв поглед всеки може да направи това, но ако сте непредпазливи, при тази операция можете да повредите колата, примерно ако случайно обърнете плюса и минуса, заради което може да изгорят важни електронни компоненти, а и целия компютър на автомобила.


подаване на стартов ток
Помощ при паднал акумулатор

При оказването на помощ при паднал акумулатор, ние работим с професионални и качествени кабели с дебелина от 4 квадрата и дължина от 5 метра, благодарение на което безотказно можем да заредим и запалим както бензинов, така и мощен дизелов двигател независимо от метеорологичните условия.
Мнозина шофьори си купуват на принципа „направи си сам“ евтини китайски кабели, които са едва с 2 квадрата дебелина за разлика от нашите и са ненадеждни.
Когато обаче акумулаторът ви падне и се опитвате да му подадете стартов ток с евтин кабел, амперажът, преминаващ по тях е слаб и респективно стартовият ток е недостатъчен за да завърти качествено вашия стартер.
Когато нашите специалисти диагностицират проблема, те решават веднага дали той може да бъде отстранен на място или е нужно колата да бъде издърпана до сервиз.

Имате проблеми с акумулатора на пътя? Колата ви не може да запали или внезапно угасна? Абсолютно сигурни сте, че е виновен акумулаторът ви? Повикайте ни, ние ще ви помогнем по-бързо и по-качествено.
С какво сме по-добри от другите и защо да повикате нас.
Естествено, може да повикате приятел или познат за помощ, но това което ние ви предлагаме е наистина по-качествено.

подаване на ток с наши кабели
Каква техника използваме за целта?

Ние разполагаме с много по-качествени кабели за старт на автомобил, джип, бус и дори изискващи повече мощност двигатели.
Стандартните кабели, които може да закупите от магазина за авточасти или бензиностанцията са 2 квадрата (дължината варира). Те са ограничени в количеството подаван ампераж и затова може да имате проблеми да запалите двигателят си. Това важи още повече, ако е по-голяма машина, която изисква повече мощност.
Нашите кабели са 4 квадрата и 5 метра дължина, което ще е напълно достатъчно да запалим всяко превозно средство, нуждаещо се от помощ.
Ако дори това не помага на вашият автомобил да запали, а се окаже, че е алтернатор, то дори с този проблем можем да се справим.

схема за подаване на ток

Ето как:

Наш специалист, ще прегледа алтернатора и при възможност, ще го поправи на място.
Добре е да знаете, какви са възможните проблеми при алтернатора, които могат да се поправят на място:
- хлабава маса
- не добър контакт на кабела стигащ до алтернатора
- скъсан ремък на алтернатора (има случай в които да се отстрани на място)
- хлабав ремък.
Ако проблемът е неизбежен, можем да ви репатрираме до сервиз по наш избор. Работим винаги с най-добрите в бранша.

До колко време след подаване на ток може да запали автомобилът?

Това много зависи от самият автомобил. Ако има повече електроника, може да и отнеме повече време да се възстанови напълно от внезапната загуба или ако е засегнато нещо – дори да не запали.
Средното време при подаване на ток на лек автомобил, би било около 10 минути, до времето в което можете да потеглите спокойно.
За по-големи и тежки автомобили, които имат нужда от по-силно подаване на ток, може да отнеме и до 15-20 минути.

Какво трябва да платите, при подаване на ток на автомобил от нашият мобилен сервиз?

Подаване на ток с наши кабели изчакване до 10 минути да запали автомобила цена: 30 лева+1 лев на километър за посещението
Изчакване след тези 10 минути + 10 лева до 30 минути престой.
Цените ни са най-ниските и определено си заслужава услугата. Понякога отнема повече време на човек да дойде да ви помогне, понякога и на него не му стига акумулатора да запали и вашият автомобил. Ние сме елиминирали тези проблеми до максимум и винаги ще ви предложим най-доброто подаване на ток.

Какво трябва да знаем и какво рискуваме ако сами подаваме ток

Подаването на ток изглежда елементарно нещо но не е точно така. Първото и най-важно нещо преди да започнете с поставяне на кабелите за ток е да огледате добре къде се намират +(плюс) клемата и -(минус) клемата. Най-честите проблеми настъпват след объркване и кръстосване на минус и плюс клемите, това може да коства много повреди и скъпи ремонти. Електрониката на автомобила е чувствителна и повреди ли се ремонта е скъп и сложен. Използвайте червения кабел винаги на ,,+" клемата, а черния на ,,-"клемата на всички акумулатори има означения огледайте внимателно и на двата автомобила къде се намират. Има коли с обратен плюс при тях клемите са обърнати на обратно.

Подаване на ток на bmw и mercedes

При тези марки акумулаторите на повечето модели се намира в багажника. Производителите са се погрижили за това нещо и са извели плюс клема отпред при моторния обсег. В повечето случай клемата е покрита с червена капачка но има модели при който капачето си е черно просто е обозначено с +.

подаване на ток на бмв

Ако все пак не можете да се справите сами имате нужда от помощ ние от Репатрак София сме на ваше разположение денонощно!
Помощ при запалване на автомобил с паднал акумулатор

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого