май 9, 2021

Пътна помощ у нас

Автомобилът е непредвидима машина и може да се случи всичко и по всяко време. Ако се не ви се е налагало да поправяте нещо докато сте на път, то вие сте късметлии и дано не ви се налага. Неприятно е да сте тръгнали на някъде и вашият автомобил да ви създаде някакви проблеми.

Точно затова е пътната помощ. Тя ще се отзове на всяко повикване, където и да се намирате, защото сигурността на пътя е на първо място. В България има стотици компании за пътна помощ и е въпрос на късмет да уцелите точната и изрядна, която да ви помогне с проблемите на пътя.

Трябва ли да потърсим пътна помощ при проблем на пътя?

Никъде не пише, че сте задължени да потърсите услугите на пътна помощ. Всичко става по ваше желание. Съвет от нас е, че при повикването на пътна помощ, вие си улеснявате всичко, защото няма да се безпокоите дали знаете как се поправя дадено нещо и дали правилно сте поставили дадена част. Отново всичко опира до сигурността, която е цел на всеки трезво мислещ шофьор.

обаждане до пътна помощ

Какво обикновено предлагат компаниите за пътна помощ?

Като цяло всички компании за пътна помощ предлагат няколко основни услуги и няколко допълнителни, които зависят от самата фирма и нейното финансиране. Към основните услуги спада най-вече извозването на пострадал автомобил от произшествието до сервиз на пътната помощ, до друг сервиз или пък до адрес на клиента.

услуги на пътна помощ

Други такива услуги са леките ремонти на място като смяна на гума, смяна на масло, смяна на светлини и други. Като допълнителни услуги са снабдяването на пострадали с провизии за оцеляване, ако не може да се стигне до произшествието с автомобил на компанията. Според вашите възможности и самата ситуация е хубаво да потърсите услугите на пътна помощ, за да сте спокойни!

Какви може да бъдат цените на услугите?

Цените на компаниите в дадена област са почти еднакви. Това е с цел да няма избягване на дадена компания заради цените, които предлага. За извозване от точка А до точка Б в град е с фиксирана цена, но ако трябва служителите да изминат допълнителни километри, то те се заплащат.

цени на пътна помощ

Разлика в цените на различните компании може да има само за ремонтите, които се извършват в сервиз, защото всяка използва различни материали и различни машини за поправката и това коства различни разходи.

Ако искате да разберете какви са цените в дадена компания е хубаво да се обадите или да проверите в техен уеб сайт, ако имат такъв. Винаги проверявайте какво ви е таксувано, защото има компании, които се опитват да злоупотребят с парите ви.

Ако можете сами да отстраните дадена повреда или пък да смените някоя от гумите няма смисъл да се обаждате на пътна помощ и да давате излишни пари. Но ако не можете и не сте сигурни как се прави е по-добре да не пипате, за да не стане по-лошо за вас и вашият джоб. Потърсете услугите на пътна помощ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разгледайте още интересни статии

Може да разгледате и другите интересни автомобилни статии

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого