Услуги който предлага Пътна помощ Towingbg са много и свързани с помощ при аварирали автомобили, джипове, мотори и бусове.

Нашият екип е професионално обучен и може да се справи във всякакви ситуации. Независимо дали сте спукали гума, свършило ви е горивото или сте катастрофирали ние сме на ваше разположение и ще ви помогнем във всякакви ситуации.

Подаване на ток

подаване на стартов ток

подаване на ток с наши кабели

☎: 0897870392

Предлагаме експресно посещение и подаване на ток с наши кабели на място при клиента. За целта използваме професионални усилени и дълги кабели чрез който става бързо и безпроблемно подаването на ток.

Предлагаме услугата смяна на гума

смяна на гума

Разполагаме с професионален гумаджииски крик тип гущер 3 тона чрез който бързо и безопасно ще вдигнем колата ви за да можем да демонтираме гумата и да монтираме резервна. Много често обаче резервната гума е спаднала поради дългото седене в багажника но и за този проблем имаме решение разполагаме с професионален компресор с който ще напомпаме спадналата гума на място. При нужда от нова гума или вулканизатор разполагаме с денонощен гумаджия.

Доставка на гориво

На всеки му се е случвало да закъса за гориво. Ето за това сме ние звънкате и доставяме на място бензин или нафта 20 литра за да може да продължите по пътя си.

Пътна помощ за Бус

Пътна помощ за бус София

Денонощен репатрак на ниска цена за гр. София

Пътна помощ за бусове е специфична услуга и не всеки превозвач може да ви я изпълни качествено затова се обърнете към професионалистите в бранша.

Пътна помощ за Мотокар

Превоза на мотокари изисква опит и умения защото този вид техника е тежък и е съсредоточен в една точка. Ние можем да превозим безопасно вашият мотокар с професионална техника за целта. Пътна помощ за Мотокар е на ваше разположение обадете ни се.

Пътна помощ за Мотор

репатриране на атв

При превоза на мотори е от голямо значение платформата да е пригодена за целта както и да имате специални многоточкови колани за обезопасяване.

Пътна помощ за Камион

При репатриране на камиони се изисква дългогодишен опит и професионална компетенция. Нашият екип освен, че е професионалист разполага и с подходящата техника за целта.

Пътна помощ за Фургон

Превоза на фургони е нещо привидно елементарно но ако трябва да се изпълни качествено изисква професионализъм. Фургона се води извън габаритен товар и не може да бъде транспортиран с обикновен камион пътна помощ затова има специализирани камиончета с професионални лицензии.

Пътна помощ за Скутер / мотопед

Превоза на скутери или мотопеди наподобява превоза на мотор но е по различен от гледна точка на обезопасяването им. При тях се използват професионални колани с гумени накрайници за да предпазват пластмасовите детайли.

Репатрак услуги в София и цялата страна на най-добрите цени.

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!
Пътна помощ лого