Услуги който предлага Пътна помощ Towingbg са много и свързани с помощ при аварирали автомобили, джипове, мотори и бусове.

Нашият екип е професионално обучен и може да се справи във всякакви ситуации. Независимо дали сте спукали гума, свършило ви е горивото или сте катастрофирали ние сме на ваше разположение и ще ви помогнем във всякакви ситуации.

Подаване на ток

☎: 0897870392

Предлагаме експресно посещение и подаване на ток с наши кабели на място при клиента. За целта използваме професионални усилени и дълги кабели чрез който става бързо и безпроблемно подаването на ток.

Предлагаме услугата смяна на гума

Разполагаме с професионален гумаджииски крик тип гущер 3 тона чрез който бързо и безопасно ще вдигнем колата ви за да можем да демонтираме гумата и да монтираме резервна. Много често обаче резервната гума е спаднала поради дългото седене в багажника но и за този проблем имаме решение разполагаме с професионален компресор с който ще напомпаме спадналата гума на място. При нужда от нова гума или вулканизатор разполагаме с денонощен гумаджия.

Доставка на гориво

На всеки му се е случвало да закъса за гориво. Ето за това сме ние звънкате и доставяме на място бензин или нафта 20 литра за да може да продължите по пътя си.

Пътна помощ за Бус

Пътна помощ за бусове е специфична услуга и не всеки превозвач може да ви я изпълни качествено затова се обърнете към професионалистите в бранша.

Пътна помощ за Мотокар

Превоза на мотокари изисква опит и умения защото този вид техника е тежък и е съсредоточен в една точка. Ние можем да превозим безопасно вашият мотокар с професионална техника за целта. Пътна помощ за Мотокар е на ваше разположение обадете ни се.

Пътна помощ за Мотор

При превоза на мотори е от голямо значение платформата да е пригодена за целта както и да имате специални многоточкови колани за обезопасяване.

Пътна помощ за Камион

При репатриране на камиони се изисква дългогодишен опит и професионална компетенция. Нашият екип освен, че е професионалист разполага и с подходящата техника за целта.

Пътна помощ за Фургон

Превоза на фургони е нещо привидно елементарно но ако трябва да се изпълни качествено изисква професионализъм. Фургона се води извън габаритен товар и не може да бъде транспортиран с обикновен камион пътна помощ затова има специализирани камиончета с професионални лицензии.

Пътна помощ за Скутер / мотопед

Превоза на скутери или мотопеди наподобява превоза на мотор но е по различен от гледна точка на обезопасяването им. При тях се използват професионални колани с гумени накрайници за да предпазват пластмасовите детайли.

Денонощна Пътна Помощ Тоуйнгбг

Нашият екип е на ваше разположение 24/7 без почивен ден нужно е само да ни се обадите и извикате на дежурния телефон. Ние сме гъвкави и работим спрямо клиента и ситуацията така, че не се колебайте и ни потърсете, а ние ще ви помогнем!